Trimmer til hund

Min bretons pels blev mere og mere filtret. Jeg forsøgte at klippe noget af det af med en saks. Det gik da også okay de steder, hvor pelsen stak langt ud. Men problemet opstår, når pelsen filtrer helt inde ved huden. Så kan man ikke bare klippe. Eller: Det er i hvert fald meget vanskeligt at komme til. Og man må for alt i verden ikke røre ved huden med saksen.

Den eneste løsning er en trimmer til hunden. For med den kan man montere en afstandskam, som sikrer, at klipperen til hunden kan komme tæt på huden uden at ramme den.

trimmer til hund

Men man skal lige være opmærksom, at nogle hunde kan være lidt usikre omkring den nye maskine. En elektrisk trimmer til vovsen er noget helt nyt for hunden. Måske bryder den sig ikke om lyden. Måske er den ligeglad, men under alle omstændigheder bør man gå forsigtigt til opgaven første gang. Læg mærke til, om den viser tegn på frygt for trimmeren. Hvis det er tilfældet, skal den have lov til at høre lyden flere gange og på afstand. Så skal den nok vænne sig til lyden. Det gælder om at skabe en positiv association til trimmerens lyd.

Tro ikke, at man bør undgå de elektriske trimmere. De er helt sikkert de bedste til klipning og trimning af hund. Personligt foretrækker jeg en trådløs trimmer til pelsen. Så kommer ledningen ikke i vejen. Og mange af dem kan oplades hurtigt, og hvis du vælger de rigtige batterier, holder de længe. De fleste foretrækker ledsningsfri trimmer.

http://www.hundegaardtilsalg.dk/hundetrimmer-kob-salges-online.php

Leave a Reply

Your email address will not be published.