Trim eller frisør?

Det er altid en positiv oplevelse at komme til hundefrisør. Pelsen bliver grundigt set efter. Der bliver studset og klippet til på den professionelle måde. Og om sommeren er hunden godt tilfreds med ikke at skulle gå rundt i varmen med en stor “vinterfrakke” på. Det er bare én ting, jeg ikke så godt kan lide: Prisen. Det er da klart, at man er nødt til at tage penge for klipningen af hunden, men det er så dyrt, at man lige så godt kan købe en elektrisk hundetrimmer. Den kan fås få det, som en klipning hos den professionelle koster.

Det tager lidt tid at øve sig på at bruge en hundeklipper. Og det skal indrømmes, at resultatet ikke er lige så godt som hundefrisørens, i hvert fald ikke de første par gange. I øvrigt skal hunden også vænne sig til at blive klippet. Nogle kan være direkte bange for en hundeklipper.

Men når man er over den værste hurdle, er det en rigtig god løsning. Der er også den fordel ved hundetrimning, at man lettere opdager, hvis der er utøj på hunden. Man ser det også tydeligere, hvis der er tale om allergi hos hunden.

Trimmer til hund

Leave a Reply

Your email address will not be published.