Sele til hunden – Køb hellere billigt bur til bilen

Der er stadig hundeejere, som opfatter hundeselen som en god og sikker løsning til bilen. Om det er udtryk for en antropomorfisering, hvor hunden skal have det samme som mennesker (in casu en sikkerhedssele i bilen), skal jeg ikke gøre mig klog på. Men helt ærligt: Tror du, at hunden bryder sig om at sidde med sele på i bilen, som om den var et menneske? Og hvad der er værre: Det kan godt være, at det beskytter de andre mennesker i bilen, at den har sele på. Men det beskytter ikke hunden særlig godt.

Hvis man giver den et transportbur, kan den få lov at bevæge sig mere, ligesom både hunden og dens ejere er meget mere sikre. Se engang på de undersøgelser, som skal vise, hvad der er mest sikkert. Der er ingen tvivl om, at hundebure / hundebokse er det bedste.

Billige bure til hunde

Hvis du kigger flere steder på nettet, kan du sagtens finde billige hundebure. Ikke mindst når man kigger efter brugte hundebure. De ses på sider som Den blå avis og Gul og gratis. Men nye bure kan også være billige. Fx hos Harald Nyborg.

Der er faktisk mange hundeejere, som skal af med deres hundebur. Nogle gange har de købt det i de forkerte mål. Andre gange er det, fordi de ikke længere har hund. Og i andre tilfælde igen er det, fordi de køber et bur, men holder op med at bruge det. Det sidste kan man kun undre over.

Andre hundeartikler

Hvis du bestiller en større pakke ved online handel af hundeartikler, kan du lige så godt få alt tilbehøret med. Det er godt at købe lidt ekstra til buret. I hvert fald er hundetæpper et must. Jeg kan godt lide at lægge kødben ind til hunden, så den har lidt at bide i under turen.

Noget af det vigtigste i henseende til transport af hund i bilen er vand. Jeg har altid en vandskål med i buret til hunden. Den skal monteres fast, så det ikke plasker ud over det hele. Hundene bruger næsten altid en smule af vandet, når vi er ude. Nogle foretrækker også at købe solfilm til den bagerste del af bilens ruder. Solfilm virker ligesom når man har tonede ruder. Det bevirker, at temperaturen bliver lavere inde ved hundene. Dette er især vigtigt, hvis man skulle være så uheldig at ende i en lang bilkø.

Noget, som jeg personligt har været meget glad for, er en god bund til buret. Bundene fås i metal og plastik. Det er lige meget, hvad man vælger. De sikrer, at der ikke bliver vådt i bilen, fx når man har udøvet apporteringstræning i vand. Den våde hund er kun et problem, hvis man ikke har det rigtige udstyr til hunde.
Transportbur til hund

Leave a Reply

Your email address will not be published.