Dér tog jeg fejl

Det er over otte år side, at jeg fik min første hund. Nu har jeg to. Dengang troede jeg, at det ikke var så godt for hunden at bruge et hundebur. Jeg havde godt set alle de andre med deres alubure, metalbure, hundetasker og så videre. Men for mig var det mere rigtigt at lade hunden sidde på bagsædet. I dag ved jeg bedre. Det er faktisk ikke så godt at lade en hund rende frit rundt i bilen. Ganske vist er det farligt for hunden selv, men det er også farligt for de andre homo sapiens, som sidder i bilen. Hvis man bliver ramt i forbindelse med en ulykke, kan det gå rigtig galt.

Bure

Men med et bur sker der ikke noget. Her sidder hunden trygt, og det er på denne måde i øvrigt nemmere at holde bilen ren og pæn, så man slipper for hundehår på sæderne i bilerne. Uanset om du kører Mercedes eller BMW, så er et hundebur det mest fornuftige. Grunden til at jeg nævner bilmærker, er, at man med lethed kan finde det hele rigtige bur til bilen ved at søge efter bilens indre dimensioner. Fx kan man skrive Ford Focus eller Ford Mondeo stationcar og så finde en brochure med bilens specifikationer. På denne måde kan du se efter, om det bur, som du overvejer, er det rigtige. For på siderne med hundeartikler er der stort set altid opgivet mål for hundeburene.

Mere om hundebur

Leave a Reply

Your email address will not be published.