Der er ingen lov om hundebur

Diskussionen går igen og igen. Og den findes mange steder, fx til DCH og i andre hundeklubber, hvor der dyrkes hundetræning. Men nej, der er ikke nogen fast regel om, at du skal bruge et bur til din hund, når du kører med den.

transportbur

Men det kunne der godt være. Når man skal ud for at købe hundeartikler, er der nogle dumme muligheder, fx seler til hunden. Men alle er bedst tjent med et hundebur. Når jeg siger alle, mener jeg ikke kun mennesker, men også hunde. Både mennesker og hunde er mere sikre, når man bruger bokse til dem. Man opdager det første, når uheldet er ude. Ligesom med så mange andre ting.

Online kan du bestille det perfekte bur. Det perfekte betyder det bur, som har de helt rigtige mål. Hvis du fx kører i en Kia Ceed (Cee’d), så skal det selvfølgeligt passe ind. Dette kan du opnå ved at måle bilens bagagerum og så sammenligne med de mål, som man kan se på den hjemmeside, hvor det sælges. Til min Peugeot 308 sw kunne jeg nærmest vælge hvad som helst. Bagagerummet er så stort, at det hele passer ind.
Transportkasse og bur til stor hund. Produceret to delt plast – Ved at købe brugt – fx hos DBA – får du en pris, der ligger langt under nyprisen

Leave a Reply

Your email address will not be published.